Karriär på Veprox

Ingen skulle bli gladare än vi om du skulle vilja komma och jobba med oss!

Som anställd på Veprox är berättigad till en rad olika förmåner så som friskvård, terminalglasögon, flexibel arbetstid, förmånliga lönemodeller och personlig utveckling. Vi har kollektivavtal och jobbar för en rättvis och jämställd arbetsplats. I dagsläget har vi medarbetare från flera olika länder och med olika kulturella bakgrunder. Det är individen som spelar roll och att alla våra medarbeterare kan känna tillhörighet och trygghet på arbetsplatsen.

Det finns i regel alltid ett par stycken olika annonser upplagda på vår karriärsida och vi tar även emot spontanansökningar från ingenjörer som dig!  Du hittar våra lediga tjänster genom att trycka på knappen nedan. Finns det ingen annons som matchar dig eller är du inte övertygad ännu? Då är du välkommen att kontakta en konsultchef för att ställa de frågor du vill ha svar på innan.

Att söka jobb kan ibland kännas tungt och vi förstår att det är svårt att hålla koll på alla bolags rekryteringsprocesser. Veprox försöker hålla sin rekryteringsprocess pragmatisk och enkel, för att underlätta både för dig som kandidat men också för att vi ska kunna vara effektiva i vårt arbete. Nedan kan du läsa om hur vi brukar gå tillväga för att anställa nya kollegor:

Kontakt
Vi brukar inleda med en första kontakt antingen via telefon eller mail. Där kanske vi ställer ett par inledande frågor och sedan bokar vi en intervju.

Intervju
Våra intervjuer handlar inte om att förhöra våra kandidater! Vi föredrar ett behagligt samtal om dina erfarenheter, kunskaper och framtidsutsikter. Detta är ett möte där vi ska finna varandra, det är minst lika viktigt för båda parter att vilja gå vidare. I vissa fall har två intervjuer för att för att fler konsultchefer ska introduceras, detta brukar underlätta framtida uppdragsförfrågningar.

Referenstagning
Vanligtvis brukar vi efterfråga efter 2 referenser som vi kan få ringa till och ha ett samtal med. De brukar kunna ge insikter om våra kandidater som är värdefulla för den personliga utvecklingen.

Förhandling och kontrakt
I slutet av rekryteringsprocessen behöver vi komma överens om ersättning och skriva kontrakt. Vi är lite old school och kör fortfarande på papperskontrakt, det är alltid trevligt att signera i bläck och att skaka hand efteråt!

Startdagen
Under din första dag på Veprox går vi igenom matnyttig information och introducerar dig till system, lokaler och dina kollegor! Du får även en liten goodie bag av oss som innehåller Veproxprylar som är bra att ha.

Nu när du vet vad som väntar så ser vi fram emot att gå igenom processen med dig.

Lycka till!