Efter 14 år i våra lokaler ute i Västra Frölunda var det dags för nya vyer, varför valde vi att byta lokaler? Jo för att kunna erbjuda en mer tillgänglig mötesplats för våra konsulter och kunder. Nu har det skapats större plats för att kunna ta emot både interna och externa möten samt för att vi skall kunna utöka våra projekt på kontoret.

Början av 2019 gick flytten till de nya lokalerna på Fiskhamnsgatan 10. Och du vet väl hur det är: När det ges tillfälle att ha inflyttningsfest, då ordnar man inflyttningsfest! Sagt och gjort 4 april bjöd vi in våra medarbetare, samarbetspartner och kunder på ett inflyttningsevent i våra lokaler. Utöver den härliga vyn mot hamninloppet bjöds det på god mat, dryck, ost- och charkprovning från Vera & Ruth och självklart en tävling.

Vår tävling gick ut på att filma/ta kort på vår VD Daniel Östling som klippte bandet för vårt nya kontor och lägga ut detta på sociala medier. Vinnaren blev ingen mindre än Petter Jansson på EDX AB, stort grattis Petter!

Vi vill tacka alla som kom och hjälpte oss att inviga vårt nya kontor på Fiskhamnsgatan 10. För er som missade vår tillställning så är ni varmt välkomna upp till kontoret, så bjuder vi på kaffe!!