Veprox värdegrund

När vi uppdaterade vår värdegrund strax efter pandemin så lade vi stor tankekraft på vad som faktiskt är viktigt för framfarten. Vi ville uppdatera Veproxs tidigare värdegrund för att den hade många år på nacken och flera av dom som skrev den har under åren tagit sig an andra utmaningar. Den skulle alltså fräschas upp och samtidigt som det var viktigt att införa nya värden så var det minst lika viktigt att den speglar vår verksamhet som den ser ut idag.

Resultatet blev varken häpnadsväckande eller banbrytande för dom flesta och det var inte heller tanken. Men det är en värdegrund som vi tror på och som vi känner vid redan idag. Den speglar vårt tankesätt kring hur vi alla här på jorden är ansvariga för morgondagen och hur vi genom gemenskap, nyfikenhet och närvaro kan skapa framtiden. Och det är dessa resonemang som utgör vår vision och slogan, Together we own the future.

Vi nyttjar vår värdegrund dagligen dels genom att bara var de vi redan är men också genom att se tekniska problem med nya perspektiv för att skapa hållbara och innovativa lösningar och produkter.

VISION

Together we own the future

UPPDRAG

Vi jobbar i mötet mellan kundens behov av kompetens för framtiden och konsultens vilja att utvecklas

VÄRDEORD

Ansvar under frihet

Nyfikna tillsammans

Vi finns här för dig

Just värdeorden är betydelsefulla då det är dom som leder oss fram i vardagen på kontoret. Ansvar under frihet betyder att vi med ett professionellt agerande skapar oss förutsättningar att påverka vår arbete och framtid. Vi strävar efter balans mellan frihet och ansvar, där friheten låter oss utvecklas och utforska samtidigt som vi tar ansvar för våra kunder och Veprox framtid.

Tillsammans är vi nyfikna. Att vår nyfikenhet får oss att vilja lära nytt, växa som person och som företag. Vi skapar möjliheter genom samarbeten, där vi utvecklas tillsammans med våra kunder och partners genom att dela kunskap och erfarenhet.

Vi finns här för dig. Vi bryr oss om varandra, våra kunder och partners och uppmuntrar till en öppen dialog där vi möts i respekt, nyfikenhet och omtanke. Vi stöttar och ser varandras behov.