På Veprox vet vi att vi kan göra skillnad. Vår vana trogen så går även årets julklapp till Barncancerfonden. Inte nog med detta så vill vi redan nu börja planera för nästa års julgåva. Vill vi vara med och göra skillnad så gäller det att ligga i framkant.

Återigen tänker vi skänka pengar till Team Rynkeby och här kan du vara med och påverka.  Vi tänker nämligen skänka bort 400 kr för varje kundmöte som du tagit initiativ med att tipsa eller förmedla.  Vårt mål är att skänka minst 25.000 kr vilket innebär att vi fått in lite mer än ett tips i veckan under året. Ni kommer att kunna följa vårt bokningsmaraton på veprox.se där vi visar hur mycket som just nu är skänkt till Barncancerfonden.

Tveka inte att ringa eller maila oss eller tipsa via Linkedin. Eller du som redan är kund hos oss, boka gärna in dig på ett möte med Jens eller Bosse och ge oss 30 minuter av din tid samtidigt som du då är med och stödjer de familjer vars barn har drabbats av cancer.

”Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. För mer info läs mer här http://www.team-rynkeby.se/ ”