Nu är det dags för årets sista ”I huvudet på en Veproxare”, den här gången är det Emma vi träffar. Emma kommer efter ledigheterna att börja sin anställning hos kunden som hon arbetat för under en tid. För Veprox del som har haft glädjen att ha Super-Emma hos oss i över 8 år kommer relationen att fortsätta om än utan Emma på Veprox personalaktiviteter. Vi önskar Emma lycka till och hoppas att hennes Veprox-hjärta aldrig slutar att slå.

Tack för tiden vi fick!

Vad går ditt nuvarande uppdrag ut på?
I mitt uppdrag är det mycket kontakt med leverantörer och kravställare. I huvudsak har jag ansvar för att geometrisäkra motorupphängningar och att konstruktionen möter kraven på hållfasthet.
 

Vilka utmaningar ställs du inför?
Att kommunicera med olika kulturer ställer höga krav på dokumentationen. Att hitta synergier och konsensus mellan flera stakeholders, olika kulturer och olika fordonstillverkare är en stor utmaning. 

Vilka lösningar bidrar du med?
Att förbättra genom att förenkla och att kostnadsrationalisera motorupphängningar som dämpar ljud och vibrationer för motor och växellådan. 

Vad ger ditt uppdrag dig för möjligheter?
Möjligheten att träffa människor från andra kulturer. Hur man bygger en bil från ett större perspektiv och att ”vi” har skapat ett nytt bilmärke. Att kunna vara med och påverka och lära sig mer om bygga bilar, det har utvecklat mig. 

På vilket sätt hjälper Veprox dig i ditt uppdrag?
Allt har gått bra sedan starten. Det som är skönt att veta är att jag alltid kan ringa om det skulle vara något. 

När du inte är på ditt jobb, vad gör du då?
Fritiden handlar mest om familjen och barnens aktiviteter. På min egentid, när det hinns med, blir det ofta en runda i joggingspåret.