Vi är ytterligare en vecka närmare nyår, vi har även kommit fram till årets näst sista person och det är ingen mindre än vår VD Bo. Här berättar han om sin ledande och utvecklande roll inom Veprox. 

Vad går ditt nuvarande uppdrag ut på?
VD på Veprox. Jag ser mig själv som en coach. För jag gillar att medverka till andras framgång. Bäst trivs jag med öppna och engagerade människor som kan ta ansvar och leverera. Jag tror på individen och att den alltid gör sitt bästa.

Vilka utmaningar ställs du inför?
Förutom att alltid kunna erbjuda intressanta uppdrag så är den eviga frågan i konsultvärden ”Hur vi skapar en vikänsla” då vi är konsulter utspridda ute hos våra kunder. Den som är bäst i klassen här kommer också vara den som är mest framgångsrik. Vår vision på Veprox är att ”Vi uppfattas som ett bolag där kandidater står på kö för att få börja och där kunder söker kompetens som gör skillnad”

Vilka lösningar bidrar du med?
Jag försöker att vara tydlig i vår kommunikation med vilka vi är, vad vi står för och vad som är rätt sätt att agera på. På så vis bygger vi en stark företagskultur som man som anställd kan identifieras sig med och förhoppningsvis känna stolthet över att få vara en del av.

Vad ger ditt uppdrag dig för möjligheter?
Mitt uppdrag som VD ger mig möjligheten att få bygga en verksamhet där människor utvecklas på både det professionella och det personliga planet. Jag gillar att se andra växa och känner en inre tillfredsställelse om jag varit delaktig i den processen.

På vilket sätt hjälper Veprox dig i ditt uppdrag?
Veprox är 100% konsulter och ni hjälper mig med att hitta min energi.

När du inte är på ditt jobb, vad gör du då?
Det mesta kretsar kring familjen, löpning, segling och att följa mina döttrar på hästryggen. Det där med löpningen är väl lite smått nördigt då jag på äldre dar valt att gå ner i distanser. Numera är det spikskor och långsprint som gäller då jag de senaste 5 åren varit aktiv som Masters friidrottare.