Nu är det mindre än två månader kvar till starten av cykelloppet till Paris som inleds med en cykelkortege genom Göteborgs gator. Idag består Team Rynkeby av 1 700 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 44 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna och Island. Utöver detta lopp ordnar Team Rynkeby Göteborg en hel massa andra event som ni kan läsa mer om på http://www.team-rynkeby.se/

Veprox, som är stolt sponsor 2017, fortsätter jakten att samla in pengar till in en rejäl julklapp för Team Rynkeby Göteborg inför 2018. Bidra du också genom att bli sponsor företag! Om du inte väljer att själv ta steget till ett sponsorföretag så skänker vi pengar åt dig om du bokar in Jens eller Bosse på ett förutsättningslöst möte. Du får chansen att berätta om dina utmaningar och vi får en ökad förståelse kring era behov. För varje möte skänker Veprox 400kr till Team Rynkeby 2018, så tveka inte att ringa eller maila oss eller tipsa via Linkedin så vi får till en massa möten som genererar en större gåva.

Team Rynkeby är ett välgörenhetsprojekt som finns i hela Norden. I Sverige samlades förra året in 18,9 miljoner kronor till Barncancerfonden.