Idag är det 120 dagar kvar till Team Rynkebys avfärd mot Paris, och arbetet med insamlingen till Barncancerfonden håller fortsatt högt tempo.

I Team Rynkeby Göteborg arbetar 43 personer som jobbar med att få till detta cykelevent till Paris. Detta är en logistisk övning i den högre skolan och det är inte bara att sätta sig på en cykel och börja trampa. Nio av teamets medlemmar ingår i en servicegrupp som bidrar med alltifrån trafiksäkerhet och cykelreparationer till massage och matlagning.

Veprox, som är stolt sponsor 2017, försöker nu samla in en rejäl julklapp till Team Rynkeby Göteborg inför 2018. Bidra också genom att bli sponsor företag! Om du inte väljer att själv ta steget till ett sponsorföretag så skänker vi pengar åt dig om du bokar in Jens eller Bosse på ett förutsättningslöst möte. Du får chansen att berätta om dina utmaningar och vi får en ökad förståelse kring era behov. För varje möte skänker Veprox 400kr till Team Rynkeby 2018, så tveka inte att ringa eller maila oss eller tipsa via Linkedin så vi får till en massa möten som genererar en större gåva.

Team Rynkeby är ett välgörenhetsprojekt som finns i hela Norden. I Sverige samlades förra året in 18,9 miljoner kronor till Barncancerfonden. Läs mer på www.team-rynkeby.se